Marmelad - tips och recept

Till ostbricka föreslår vi :

 

¤  Citron/Flädermarmelad      

    Brie, camenbert och getost

¤  Fikonmarmelad, Fikon/Rabarbermarmelad och Fikon/Apelsin/mandelmarmelad      

    Tallegio och västerbotten och övriga extralagrade hårdostar                

¤  Havtornsmarmelad        

    Camenbert, tallegio, getost och grönmögelostar

¤  Grön Tomatmarmelad          

    Västebottenost och övriga extalagrade hårdostar.

¤  Pepparkaksmarmelad          

    Vällagrade ostar samt grönmögel (t ex Stilton)

¤  Plommonmarmelad med valnötter      

    Brieost och getost

¤  Rödbetsmarmelad              

    Getost

¤  Rödvinskokt raberbermarmelad            

    Grönmögelostar

¤  Äppelmarmelad med chili          

    Vit- och blåmögelostar